ZVEZDAN DOŽIVEO NERVNI SLOM, HAOS U BELOJ KUĆI! Slavnić preti, vređa i pljuje!

od strane | mar 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Počele su spekulacije u Blekoj kući između zadrugara, pa se po ćoškovima priča da pevačica Zorica Marković loše utiče na Zvezdanovu bivšu. 

Ja sam neko kome se Ana poverava. Tu sam da je utešim i dam vetar u leđa, ali ne i da je savetujem šta da radi i kako da se ponaša. To što sam nekim ja trn u oku, ne znači da treba da me krive za to što je ona u ovakvom odnosu sa Zvezdanom – rekla je Zorica.

Ti, ku**o jedna, samo da ti kažem da ću te jako je**ti. Neće ti biti dobro! K**vo jedna, pljuvaću ti u usta! – vikao je Zvezdan Slavnić.

Bravo, šmekeru – rekla je Ana.

printscreen

 

Klošarko jedna, zakuni se u decu da muža sa mnom nisi varala – rekao je Zvezdan.

Nisam, kunem se u sve na svetu – kazala je Ana.

Ja ću da kažem gde sam te je**o sve. Je**o sam te na njegovom krevetu. Klošarko jedna – rekao je Zvezdan.

Printscreen

 

Zvezdana su držali da ne nasrne na Anu, a u više navrata je hteo da joj se približi u naletu besa. Produkcija je odmah reagovala, pa je obezbeđenje ušlo u rijaliti i izvelo ga napolje, dok on sve vreme nije mogao da se smiri.

Anđela je plakala i pokušavala je na sve načine da smiri Zvezdana, ali on je imao pomračenje svesti. 

Ovo je samo jedan u nizu jezivih nasrtaja i ispada Zvezdana Slavnića u pomenutom rijalitiju, koji ne prestaju da šokiraju javnost, a koji se događaju mesecima unazad na poznatom imanju u Šimanovcima, dok je poznato da je izlazio iz rijalitija zbog krivične prijave za nasilje.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs