ZA DUEL PROTIV MESIJA BI URADIO SVE! Bivši fudbaler ZVEZDE mora da pije tablete da bi leteo avionom!

od strane | mar 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Odlučio je Rišairo Živković nedavno da prihvati poziv Kurosaoa i obuče dres reprezentacije. Debitovao je u KONKAKAF Ligi navija protiv Kanade pre dvana, a već sutra očekuje ga prava poslastica i duel protiv Argentine u Santijago del Asteru. 

Ističe nekada jedan od najtalentovanijih igrača planete da je dugo vremena imao na stolu ponudu Kurosaoa, ali da je centralnoamerička zemlja uvek bila treći izbor.

– Ranije sam imao na umu da zaigram za reprezentaciju Holandije ili Srbije, ali to trenutno nije izvodljivo, dok su se iz Kurasaa stalno raspitivali. Igrao sam i živeo u inostranstvu, tako da sam reprezentivne pauze koristio da odem kući. Pošto ponovo živim u Holandiji prilikom poslednjeg poziva sam pomislio: ‘Znate šta, ja ću to da uradim – rekao je Živković. 

Starsportphoto

Priznao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde da je mogućnost da zaigra protiv Argentine i Lionela Mesija pomogla u donošenju odluke da prihvati poziv Kurosaoa. 

– Naravno, to je bio razlog prihvatanja poziva. Mogućnost da se Mesiju sportski osvetim za pobedu nad Holandijom, a-ha-ha. Lepa stvar, nikada nisam bio u Argentini, uskoro ću obogatiti svoje iskustvo. Plašim se letenja. To mi često izaziva stres, posebno tokom poletanja i turbulencija. Često pijem tabletu, ali ponekad nema efekta. Letenje, mogu da kažem, nije moja omiljena vrsta sporta. Ali moram to da uradim kada nemam drugog izbora – jasan je fudbaler srpskih korena. 

Budući da ima problema sa avionima, let za Argentinu neće biti previše prijatan za Rišaira Živkovića. Ipak, on ističe da će to biti zadovoljstvo. 

– Mnogo sati u avionu, oko sedam treninga i dve utakmice. Razgovarao sam o tome sa selektorom, ali je na kraju izbor bio moj. Smatram da sam sposoban da dobro uskladim stvari. Mogu da podnesem nedostatak sna i džet lega – podvukao je Živković. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs