VIDIM SUNCE, MORA DA GRANE! Legenda Partizana veruje u izlazak iz krize!

od strane | apr 22, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbalski klub Partizan trenutno prolazi kroz težak period, ligaški deo sezone su završili na tek četvrtom mestu na tabeli Superlige i predstoji im velika borba za drugo mesto.

Poraz od Čukaričkog je došao u nezgodno vreme, a počasni predsednik kluba Ivan Ćurković ističe da vidi bolje dane.

Starsportphoto

 

Vidim sunce, nisam pesimista. Mora da grane! Partizan ima ekipu za „gore”, treba dodati gas i pronaći rešenje da se u dogledno vreme bude i prvi. Neophodno je da postoje red i disciplina na svim nivoima, klub bez toga ne može da funkcioniše. Mora da se zategne! Kad sam bio predsednik, tolike godine, znalo se ko šta radi. Nikad Bjekoviću nisam govorio dovedi „tog i tog” igrača, dobar je. Šta je Nenad predlagao, ja sam prihvatao. Tumbaković, takođe. Odlično su se bavili sportskim stvarima, Zečević i ja svim drugim – rekao je Ćurković za Sportski žurnal.

Starsportphoto

 

„Parni valjak“ je četvrti, sa dva boda manje od „brđana“ i pet od TSC, pa će u preostalih sedam rundi imati paklen posao da se domogne druge pozicije, koja na leto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. I dok su Humsku okovali problemi sa svih strana, u komšiluku uveliko prave planove za proslavu titule.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs