(VIDEO/FOTO) NIKO NE ODUSTAJE OD POTRAGE NA DUNAVU! Jedan od nestalih mladića pre nedelju dana proslavio rođendan

od strane | mar 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Potraga za Milošem M. (37) iz Zemuna, Nenadom T. (38) iz Ugrinovaca i Milanom N. (36) sa Novog Beograda, počela je juče i nastavljena je danas.

Maneta spasla daska sa stiroporom

Renato Grbić za medije objasnio da je Mane imao veliku sreću kada je uspeo da se spasi. 

– Momak koji je preživeo bio je juče sa rečnom policijom i pokazivao gde su bili i kako su se prevrnuli. Mane se spasio tako što je našao dasku sa stiroporom i pomoću nje plivao. Probio se kroz šumu i rastinje i preko nasipa ušao u jednu kuću i zatražio pomoć– rekao je Renato.

Podsetimo, trojica mladića nestali su u subotu uveče u reci kod Ade huje kada im se prevrnuo čamac u kom su bili. Sa njima je u polovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar, Mane K. koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom i šokom, kažu njegovi poznanici.

Prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi, a za svu četvorici imaju reči hvale, nazivajući ih velikim ljubiteljima prirode i druženja.

Zoran Sinko

Rečna policija

Jedan od nestalih, Miloš M., koji je vozio čamac u trenutku nesreće, pre samo sedam dana proslavio je rođendan.

Miloš je pre nedelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu – kaže medije jedan od poznanika nestalih:

Milan N. uskoro postaje otac, jer je njegova žena trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad T. su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem – kaže izvor i dodaje da su se četvorica drugara u subotu okupila posle dužeg vremena:

Zoran Sinko

 

Nisu se dugo svi zajedno videli i družili, zato su i organizovali taj izlet. Išli su da rošitljaju na ostrvo Bela stena i posle celodnevnog druženja, kada su krenuli kućama, desilo se šta se desilo.

Kako smo već pisali, u subotu uveče su vremenski uslovi bili jako loši za plovidbu, duvala je košava, talasi su bili visoki, a voda hladna.

Foto: Zoran Sinko


Pogledaj galeriju

Porodice nestalih Nenada Trivkovića (38) iz Ugrinovaca, Miloša Markovića (37) iz Zemuna i Milana Nikolićem (36) iz Novog Beograda, koji su preksinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta, zamolili su građane da im pomognu u potrazi.

Supruga Nenada Trivkovića, Dragana, rekla je danas za Informer.rs da im svaka pomoć mnogo znači.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs