Veliki skalp Vladimira Stojkovića! Legendarni golman skinuo penal Benzemi (VIDEO)

od strane | mar 29, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Sredinom prvog poluvremena srpski golman zaustavio udarac proslavljenom francuskom reprezentativcu.

Nakon pet mečeva izostanka Karim Benzema vratio se u sastav Al Itihada – bolje da nije. Nekadašnji reprezentativac Francuske promašio je još jedan penal, ali ovaj daleko vredniji budući da ga je ovoga puta pročitao Vladimir Stojković. Proslavljeni srpski golman u 40. godini života dominira na Bliskom istoku. 

Muči se Karim Benzema već mesecima sa formom još od kako se sukobio sa trenerom. Želeo je Marselo Galjardo da iz kluba izbaci Francuza, ali mu nije pošlo za rukom. Popustio je Argentinac i pogrešio je budući da Benzema u 2024. godini još uvek nije postigao gol. 

Sa druge strane, Vladimir Stojković još jednom je pokazao suvi kvalitet. Iako je u Saudijsku Arabiju stigao u poznim igračkim godinama, nekadašnji srpsi reprezentativac niže uspehe, a Benzema  mu je peti „skalp“ na Bliskom istoku. 

sledeća vest

TV

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs