Vatrogascu se žena nije javljala na telefon, uključio je kameru za pse i skamenio se! Šok saznanje zauvek mu je promenilo život!

od strane | feb 17, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Vatrogasac Rob Parsons iz Velike Britanije mislio je da ima savršen život, živeo je u toplom domu sa prelepom suprugom i dvogodišnjom ćerkicom koju su oboje obožavali.

Međutim, njegov svet se srušio jednog dana kada se sa posla uključio u njihovu kameru za pse kako bi proverio zašto mu žena ne javlja šta je bilo kod lekara kod kojeg je vodila dete, a tamo zatekao šok scenu. Supruga je na Fejstajmu pričala sa drugim muškarcem, govoreći njihovoj ćerkici da ga zove „tata“, piše Dejli mejl. Ispostavilo se da je re; o njenom kolegi s posla sa kojim je bila tri godine u tajnoj vezi.

Rob (34) i njegova supruga, inače policijski narednik čije ime Dejli mejl nije objavio, uživali su u burnoj romansi nakon sastanka neposredno pre korone. Verili su se na Božić 2021. pre nego što su dočekali dete sledeće godine.

Ipak, Rob tvrdi da je njegova supruga, iako je potpisala Roba kao oca svoje ćerke u izvodu iz matične knjige rođenih, sve vreme znala da beba nije njegova.

DNK test je kasnije potvrdio da Rob zapravo nije otac i od tada nema kontakt sa devojčicom koju je mesecima odgajao i voleo, nesvestan da ona nije njegova ćerka.

Rob nikada nije sumnjao, ali kada je video Fejstajm, setio se čudne poruke koju je dobio noć pre venčanja od čoveka koga nije poznavao koji ga je pitao da li je on Rob koji se oženio policijskim narednikom.

Kada je potvrdio da se ženi njome, stranac je samo čestitao i rekao da je ona sjajna devojka. Rob je tada pitao svoju ženu otkud ga poznaje i ona je rekla da je on samo prijatelj sa posla.

Robova žena je nakon njegovog mučnog saznanja nedeljama nastavila da poriče da on nije otac, da bi on na kraju upotrebio DNK test. Četiri dana kasnije potvrđeno je da nije biološki otac devojčice.

Nakon što se suočio sa svojom ženom – pred obema njihovim majkama – Rob je napustio kuću i vratio se kod roditelja. Kasnije je kontaktirao devojku ljubavnika njegove supruge koja mu je rekla da afera traje već tri godine.

Pokušavajući da natera svoju partnerku da preuzme odgovornost, Rob je podneo zvaničnu pritužbu policiji tvrdeći da je jedan od njenih zaposlenih prekršio zakon jer je svesno falsifikovao detalje iz matične knjige rođenih, što njegova supruga poriče.

Takođe je rekao da je prekršila policijski etički kodeks, ali je žalba odbijena.

– Još uvek sam u neverici u to koliko je očigledno da laže i drži se neverovatne priče i kako se ponašala nakon što je otkrivena – rekao je Rob.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs