USAMLJENA SAM HOĆU DA PROBAM ZVEZDANA! Nataša Šavija planira da uđe u rijaliti i zavede Slavnića!

od strane | mar 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Baš sam usamljena, hoću da probam Zvezdana Slavnića, priznala je Nataša Šavija u rođendanskom pismu koje je u „Zadrugu“ poslala Marku Janjuševiću Janjušu! Atraktivna starleta se ovim potezom ponudila da bude nova učesnica rijalitija, ali i nova ljubavnica Zvezdana Slavnića!

„Dragi Janjuše, srećan ti rođendan, želim ti da ostaneš do kraja. Mnogo sam usamljena, nemam dečka i po ceo dan gledam ‘Zadrugu’. Volela bih da me upoznaš sa Zvezdanom Slavnićem, ako do tad raskine sa Anđelom. Mislim da sam idealan tip devojke koja ide uz njega. Voli te drugarica Nataša Šavija“, napisala je starleta u pismu koje je Janjuš pročitao pred milionskim auditorijumom, ali i pred aktuelnom Zvezdanovom ljubavnicom Anđelom Đuričić.

Slavnić se sve vreme smejao, dok je Anđela promenila sve boje u licu i uspela kratko da izusti:

Zvezdana ne može da ima, on je moj! Neće on nigde!

Ivan Dobričić

Zavodnica

Šavija nije izdržala a da ne spomene i ostale rijaliti zavodnike – Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu.

„Janjuše, nedostaje mi naše druženje sa Carem i Zolom u etno-selu“, napisala je starleta.
Ona je prošle godine bila na proslavi rođendana Filipa Cara, s kojim je celo veče razmenjivala nežnosti, da bi istu noć završila u kolima sa Janjušem, što je sama potvrdila u video-klipu koji je objavila na Instagramu. Ostaje nepoznanica da li je imala nešto i sa Janjušem ili ju je on samo odvezao kući. Pored ovog, Nataša je bila čest gost tokom letnjih meseci u etno-selu, gde joj je, pored Cara i Janjuša, društvo pravio i Zola!

Uspomene
Nedostaje mi druženje sa Janjušem, Carem i Zolom u etno-selu
Nataša Šavija

Slaba i na sportiste

Osim na rijaliti zavodnike, Šavija je slaba i na fudbalere, a nedavno je isplivala prepiska u kojoj priznaje da je bila intimna s nekoliko njih.

„Imam ozbiljan fudbalerski CV, šta da ti kažem. Adem Ljajić, Zoran Tošić, Lola Smiljanić, Miralem Sulejmani…“, poverila se starleta prijatelju u SMS prepisci.

Od svih fudbalera sa kojima je bila, Nataša izdvaja Ljajića.

On je odličan u svakom smislu i ima čime da se ponosi. S njim je seks neopisiv i uvek sam uživala. Ne smeta mi što je druge veroispovesti, bitno mi je da me je u krevetu zadovoljavao kako sam želela – rekla je svojevremeno Šavija.

Zajapurila se
Zvezdana ne može da ima, on je moj! Neće on nigde!
Anđela Đuričić

Public

Sagradila kuću od „Onli fensa“

Starletu Natašu Šaviju publika je upoznala u rijalitiju „Parovi“. Bavila se i pevanjem i reklamiranjem proizvoda na Instagramu, nakon čega se odlučila za otvaranje naloga na sajtu za odrasle „Onli fens“, gde prodaje svoje intimne fotografije. Nakon godinu dana Nataša se pohvalila da je zaradila dovoljno novca za kuću!

Anina kuma: Ulazim u ‘Zadrugu’ da udavim Zvezdana u jezeru!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, ulazi u „Zadrugu“ i planira da se odmah obračuna sa Zvezdanom Slavnićem!

Čim uđem prebiću Slavnića i udaviću ga u jezeru, i to će biti kraj rijalitija. Sigurna sam da me se on plaši! Ušla bih kao tornado i posle mene od njega ne bi ništa ostalo! – kaže Milena i dodaje da bi u rijaliti trebalo da uđe i Aca Bulić, prva ljubav Ane Ćurčić:

Slavnić je produkciji rekao da će napustiti rijaliti ako uđemo Aca Bulić i ja. To je dokaz da je veliki manipulator, mada sam sigurna da produkcija ne može da se uceni. Ne može jedan Zvezdan Slavnić da utiče na njihove odluke!

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs