Upucao ga kao iz puške! Brutalnije nije moglo!(VIDEO)

od strane | apr 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Američki borac Maks Holovej oduševio je publiku T-Mobajl areni u Las Vegas na UFC 300 priredbi.

Borac sa Havaja se součio sa Džastinom Gejdži, a ulog je bio „BMF“ pojas koji je bio u posedu njegovog protivnika. Radi se dva sjajna udarača, tako da nije bilo sumnje da ćemo gledati pravi vatromet.

Od samog početka krenuli su da sevaju udarci, nisu se štedeli veterani ovog sporta. Holovej je Gejdžiju veću prvoj rundi uspeo da ošteti nos, međutim uspeo je da izvuče.

Kako je meč odmicao, borci pojačavali tempo, činilo se kao da se ne umoraju, ipak bilo je jasno da je Holovej taj koji je dominantniji u oktagonu.  

Imao je veliku šansu Džastin Gejdži kada je poslao Holoveja na pod, ali brzo se digao na noge nekadašnji šampion kategorije do 66 kilograma.

Nastavljena je razmena udaraca i u poslednjoj rundi, a vrhunac smo videli deset sekundi pred kraj kada je Holovej pozvao protivnika na centar oktagona. Ovaj je to prihvatio, a onda su krenuli međusobno da se pesniče. Pogodio je „Blagoslovljeni“ na pravo mesto rivala i nokautirao ga samo sekund pred finiš obračuna.

BRO MAX HOLLOWAY CALLED GAETHJE FOR A STAND AND BANG IN THE LAST 10 SECONDS AND FUCKING FOLDED HIM

THEY BOTH POPPED THEIR ULTS AND JUST STARTED SWINGING THIS IS THE MOST BEAUTIFUL VIOLENCE IVE EVER SEEN pic.twitter.com/SmhZrVGkWs

— Big Boss 🇵🇸 (@LordBalvin) April 14, 2024

Usledilo je slavlje i primopredaja pojasa, ipak svakako bi trebalo odati priznanje obojici boraca zbog lavovske borbe.

Inače, pojas za koji su borili nije zvaničan i ima simboličnu vrednost, ali je veoma popularan kod publike. Za njega se uvek bore borci koji poznati po hrabrosti.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs