„Uličarke jedne“: Barbara Bobak ošto osudila nasilje nad devojčicom, pa javno obelodanila imena nasilnica

od strane | apr 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Oglasila se Barbara Bobak uznemirena zbog videa na kojem tinejdžerke iz Splita maltretiraju vršnjakinju.

Jezivo nasilje se dogodilo u Hrvatskoj, a policija je odmah reagovala.

Naime, splitska policija je 31. marta uhapsila tri nasilnice, prenela je Slobodna Dalmacija, a brojne poznate ličnosti i iz Hrvatske, ali i iz Srbije su najoštrije osudile ovo ponašanje. Među njima je i Barbara Bobak.

Pevačica je revoltirana ovim ponašanjem, na svom Instagram profilu podelila fotografije i imena nasilnica.

– Neću da delim video gde ove uličarke maltretiraju devojčicu koja kleči pred njima 3 na 1, jer je previše uznemirujući, ali ću podeliti njihove slike i imena. Dakle… – napisala je pevačica, koja je u nastavku to i učinila, pa dodala:

– Nasilje nije dečija igra. Nasilje je ozbiljan problem. Policija treba da reaguje na ovakve stvari i sve ove male psihopate treba da snose posledice za svoje ponašanje – dodala je.

Foto: Foto: Printscreen/X

 

sledeća vest

TV

Live TV

Mogući su novi teroristički napadi u Rusiji! Ušli smo u novu fazu sukoba u Ukrajini! (VIDEO)

Federalna služba bezbednosti Rusije sprečila je šverc eksploziva koji je iz Ukrajine, preko zemalja Evropske unije, trebalo da stigne u Rusiju, sakriven u pravoslavnim ikonama i crkvenim predmetima. Zaplenjeno je 27 improvizovanih eksplozivnih naprava, 70 kilograma plastičnog eksploziva i 91 električni detonator, a eksploziv se kretao na realiciji Ukrajina – Rumunija – Mađarska – Slovačka – Poljska – Litvanija – Letonija – Rusija. Krajnje odredište trebalo je da bude Moskva, a krijumčarenje je sprečeno u Pskovskoj oblasti, na granici sa Estonijom i Letonijom. Uhapšen je jedan osumnjičeni. Da li je ovom zaplenom sprečen još jedan teroristički napad u ruskoj prestonici, posle napda u „Krokus siti holu“? Na ovu temu je, u emisiji „Info jutro“ na Informer TV, govorila Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs