UHAPŠENA DVOJICA MLADIĆA ZBOG UBISTVA U JARKU! Bane i Stefan izboli strica pa ga batinama dokrajčili

od strane | mar 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

N.B.

Bane J. (26) i Stevan N. (25) osumnjičeni su da su sinoć oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili Dragišu J. (53), prema saznanjima Nova.rs uhapšeni su danas u Hrtkovcima.

 Oni su uhapšeni u okolini jednog restorana u Hrtkovcima.

Podsetimo, Dragiša J. preminuo je od posledica ranjavanja nožem i prebijanja nakon što ga je sinovac B. J. sa drugom izbo i tukao do smrti.

Sumnja se da je ubistvu prethodila svađa D. J. sa osumnjičenima B. J. i N. S.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici je naložilo obdukciju.

Tužilaštvo je, takođe, naložilo policiji da nakon hapšenja osumnjičenima odredi zadržavanje do 48 sati.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs