Uhapšen ubica sa pištoljem u rancu! Upucao u glavu žrtvu, pa pokušao da zbriše

od strane | feb 24, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nikšićka policija uhapsila je danas S. R. (27), pripadnika ogranka organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da je 9. februara teško povredio M. N. koji je sinoć preminuo u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da je S. R. planirao i pokušao bekstvo, ali da je rano jutros uhapšen nakon izlaska iz objekta u kojem je stanovao.

Sa sobom je, kako se dodaje, nosio ruksak u kojem se nalazio pištolj sa okvirom i devet metaka, dva okvira od pištolja i 65 metaka, oko 360 grama kokaina, kao i tri vage za precizno merenje.

„Tako je S. R., osim za nanošenja teških povreda sa smrtnom posledicom, osumnjičen i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i opojnih droga“, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.

Zaposleni u Medicinskom centru Nikšić, podsetimo, obavestili su 9. februara policiju da se u njihovim prostorijama nalazi M. N. sa teškim povredama glave:

„Tokom kriminalističke obrade, pacijent je naveo da je povredu zadobio padom u dvorištu svoje kuće. U tu izjavu policijski službenici su posumnjali i nastavili sa preduzimanjem daljih mera i radnji na utvrđivanju okolnosti pod kojima je nastupila teška telesna povreda.“

Uz krivičnu prijavu, ističe se, S. R. je sproveden na dalju nadležnost Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.
 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs