U ISLAMU SAM ČETIRI GODINE! Dejan Dragojević prvi put progovorio o promeni vere, podelio snimke iz džamije

od strane | mar 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Za vreme „Zadruge 5″ dosta se spekulisalo o tome da je Dejan Dragojević za vreme braka sa Dalilom Dragojević promenio veru i prešao u islam, a on je sada prvi put progovorio o svemu. 

Bivši zadrugar je otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević

On je snimio kako je obukao gelabiju – belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u „Poslanikovu džamiju“. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

Informer

Dejan Dragojević

– Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja i sad se zove Huso! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, žrtvovao se za nju, a ona ga je prevarila – pričao je svojevremeno Huso i dodao da je njegova kuma pomogla Dragojeviću da nauči sve o islamu.

Inače, Dalilina majka, Emina Mujić prva je otkrila da je Dejan Dragojević, promenio veru, te da je redovno posećivao džamiju i klanjao, što se krilo od medija.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs