Tiktok joj dodelio titulu profesionalca! Dalila Dragojević postala prva osoba na Balkanu koja je uspela u ovome, evo koliko novca nedeljno zarađuje

od strane | feb 22, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević postala je prva tiktokerka sa naših prostora koja je dobila prestižnu titulu „lajv pro“.

Nekadašnja rijaliti zvezda Dalila Dragojević, koja odnedavno u vezi, poslednjih meseci posebno je posvećena snimanju sadržaja za društvenu mrežu Tiktok.

Ona je postala prepoznatljiva po svojim maratonskim Tiktok lajvovima koji neretko traju i do 20 sati bez prekida.

Kako je vrlo aktivna na ovoj mreži, na istoj se neretko otvara polemika oko njene zarade, a procenjuje se da popularna influenserka nedeljno zarađuje više od 10.000 evra.

Foto: ATAIMAGES

 

Dalila je inače jedna on najuspešnijih Tiktokera sa naših prostora čemu svedoči i činjenica da je nedavno postala prva osoba sa Balkana koja je osvojila „lajv pro“ status na Tiktoku što joj donosi brojne beneficije kada je u pitanju snimanje lajvova.

Ona se novom titulom pohvalila svojim Instagram pratiocima, te zahvalila svima koji su je doveli do ovoga.

Prva osoba na Balkanskoj listi koja je osvojila „live pro“. Hvala svima koji su pomogli da osvojim status profesionalca u emitovanju uživo – napisala je Dalila na svom storiju.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs