TEŠKI SU KAO CRNA ZEMLJA! Ova 3 horoskopska znaka su odani i verni, ali samo pod ovim uslovima!

od strane | mar 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ukoliko planirate ozbiljniju vezu ili brak sa Strelcem, Ovnom ili Lavom, evo šta treba da znate:

STRELAC

Ličnost Strelca može da bude veoma zbunjujuća za partnera, a njihove promene raspoloženja se često pojavljuju u vezama. Ako se osećaju zarobljeni u vezi, pobeći će i nikada se neće vratiti. Oni žele slobodu i strahuju od toga da ih obaveza obuzdava. Mada, ako pronađu svog savršenog partnera, u vezi će dati sve od sebe.

Shutterstock

ljubav

OVNOVI

U Ovnove je veoma lako da se zaljubite, zahvaljujući njihovom neverovatnom šarmu i odanosti. Veoma su posvećeni braku i ljubavi, ali njihova odanost će imati cenu; zaista, uvek očekuju nešto zauzvrat, a ako to ne dobiju, biće nevolje! Kada su u pitanju nesuglasice u odnosima, verujte nam kada kažemo, oni se ne suzdržavaju i daće sve od sebe da dokažu svoje stavove.

LAVOVI

Lavovima nikada ne možete da predviđate raspoloženje. Uglavnom su savršeni partneri i zaista su ljubavni i nežni, ali ako im se nešto uvuče pod kožu i nervira ih, onda će biti pakao! Jednom kada su u ozbiljnoj vezi, njihova ljubav postaje bezuslovna i žele da ostanu zauvek, samo ih nemojte ljutiti, prenosi my.astrofame.com.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs