ŠVAJCARCI SPREMAJU OSVETU ZA MALEŠA! Sajdžije KRADU SRBIJI reprezentativca!

od strane | mar 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Uspeo je Fudbalski savez Srbije u poslednjih nekoliko godina da vrati decu u našu reprezentaciju. Dres Orlova obukli su Mile Svilar, Srđan Babić, Lazar Samardžić, a uskoro se očekuje da to uradi i Vladan Kovačević. Ipak, tu se neće završiti misija FSS-a budući da su naredne mete Darian Maleš i Stefan Bajčetić. 

Sve to, nateralo je Fudbalski savez Švajcarske da brzo reaguje budući da su Dariana Maleša po svemu sudeći izgubili. Zbog toga, po saznanjima „Blika“, čelnici FS Švajcarske imaju nameru da već u narednom okupljanju u reprezentaciju pozovu Filipa Stojilkovića. Momak srpskih korena branio je boje njihove omladinske reprezentacije. 

printscreen

Navodno, selektor Švajcarske Murat Jakin planira da Filipa Stojilkovića pozove u A tim tokom junskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Reč je o napadaču koji nastupa za Darmštat u Cvajti.

Karijeru je počeo u Cirihu, a prvi izlet u Nemačku Filip Stojilković imao je 2018. godine, kada je stigao u redove bundesligaša Hofenhajma. Tu se zadržao samo jednu sezonu, da bi se vratio u redove švajcarskog niželigaša Vila. Uspeo je golovima da povrati poljuljano samopouzdanje, pa je dobio poziv Siona. U dresu tog kluba, ali i Araua gde je igrao na pozajmici Filip Stojilković je zaslužio poziv Darmštata, koji ga je potpisao u januaru za 2.000.000 evra.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs