SUDIJE ZLOSTAVLJAJU SVAKE NEDELJE! Oglasio se slavni ARBITAR, EVO ŠTA JE REKAO O MITROVIĆEVOM SLUČAJU!

od strane | mar 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Mark Klatenburg je podržao ovu ideju što strožije kazne za našeg asa, a zatim je progovorio o svojim iskustvima.

– Sudije ‘zlostavljaju’ svake nedelje, a Aleksandar Mitrović je samo poslednji primer i problem je što se ponašanje igrača koji igraju na najvećem nivou prenosi sve do petlića. Majkl Oliver je je dao crveni karton Anhelu di Mariji na meču Junajteda i Arsenala 2015. godine kada ga je Argentinac uhvatio sa leđa i zato su ga svi podržali, a sada bi i Kris Kavana trebalo da bude pohvaljen zbog situacije sa Mitrovićem – napisao je Klatenburg u svojoj kolumni na „Dejli Mejlu“.

Nije se tu zaustavio slavni sudija.

– Džon Mikel Obi iz Čelsija je jednom zamahnuo ka meni u sudijskoj svlačionici na Stamford bridžu. Vrištao je na mene, vikao da će mi polomiti noge, a držao ga je trener Roberto di Mateo. Na kraju, Mikel je dobio samo tri meča zabrane i pomsilio sam da me FA zaje**va. Trebalo je da bude suspendovan do kraja sezone, ako ne i više. Mitrović nije bio agresivan kao Mikel, ali je odgurnuo Kavanu. FA sada može da to iskoristi za nauk ostalima. Sudije treba da budu poštovane na najvišem nivou, pošto ako nisu – to se prenosi do najnižih liga – navodi on.

U međuvremenu, FA se oglasio i objavio da Aleksandra Mitrovića tereti i za „nasilničko ponašanje“, a ostaje samo pitanje koliko će  biti kažnjen.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs