SIN MU MILIONER, A ON BESKUĆNIK! AS Juventusa ne želi da čuje za svog OCA koji nema KROV NAD GLAVOM! (VIDEO)

od strane | mar 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Vratio se Mojze Kin ovog leta u Juventus i potpisao astronomski ugovor sa Starom damom. Ipak, uprkos činjenici da Italijan zarađuje ogroman novac u fudbalu njegov otac Birou Žan Kin živi na ulici. 

On je u emotivnoj ispvesti za „Juvenews“ otkrio da Mojze Kin ne želi da ima nikakav kontakt sa njim. Birou Žan priznao je da je preko kluba pokušao da se upozna sa sinom, ali je sve ostalo na razgovoru sa Pavelom Nedvedom. 

Tanjug/AP

– Naravno da je Mojze moj sin, ali ne znam ništa o njemu. Pokušao sam da stupim u kontakt, išao sam da razgovaram sa potpredsednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodilo nakon tog razgovora – rekao je Birou Žan.

Otkrio je, potom, da se nalazi u izuzetno teškoj materijalnoj situaciji budući da je već neko vreme bez krova nad glavom. 

– Beskućnik sam više od mesec dana. Nemam nameru nikome da dajem podatke o svom sinu. O meni se niko nikada nije brinuo, pa se ni ja neću brinuti o drugima. Sada sam na ulici i moram misliti na sebe i na to kako ću obezbediti krov nad glavom. Gradonačelnik Fosana zna za moje poteškoće i traži dom za mene, možete ga pitati, potvrdiće vam – rekao je otac Mojze Kina. 

Kin je ponikao u Juventusu, prešao je u prvi tim 2017. godine. Usledila je pozajmica u Veronu, a potom se preselio u Everton za 27,500,000 evra. Godinu dana je proveo u Pari Sen Žermenu pre nego što se vratio u Juventus gde zarađuje 3.140.000 evra godišnje. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs