SASTAV SRBIJE ZA CRNU GORU! Piksi sa PROVERINIM SNAGAMA napada Sokolove!

od strane | mar 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Početak – uspešan, a sada sledi možda i najteži ispit za Orlove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Srbija će gostovati Crnoj Gori u drugom kolu. Po mnogima, okršaj protiv Hrabrih sokolova u Podgorici biće ogromna prepreka za našu reprezentaciju, posebno nakon pobede Crnogoraca protiv Bugarske. 

Nesporno, kvalitet je na strani reprezentacije Srbije, ali će to izabranici Dragana Stojkovića morati da potvrde na stadionu Mladosti. Generalna proba obećava, a moguće je da će se selektor opredeliti za proverene snage. 

Bez sumnje, na golu će biti Vanja Milinković-Savić koji je  u poslednje vreme prvi izbor selektora. Moguće je da će poslednja linija pretrpeti određene promene. Eraković je odigrao, po Piksijevim rečima, perfektno protiv Litvanije. Milenković je na tom meču imao limitiranu minutažu te je izvesno da će štoper Fiorentine zameniti Nemanju Gudelja u startnoj postavi. Vezista Sevilje prošao je kroz težak period budući da mu je brat danas kolabirao na terenu…

Tanjug

Kada je reč o sredini terena – Andrija Živković bi trebao da dejstvuje po desnoj, a Nemanja Radonjić da zameni povređenog Filipa Kostića na levoj strani. Marko Grujić odradio je sjajan meč protiv Litvanije, dakle, moguće je da će biti u timu i za duel sa Crnom Gorom, a Sašu Lukića mogao bi da zameni Sergej Milinković Savić. 

Kada je reč o napadačkom trilingu, dileme nema – Tadić, Vlahović i Mitrović predvodiće napad Srbije. 

Potencijalni napad Srbija za duel sa Crnom Gorom – Vanja Milinković-Savić – Eraković, Milenković, Pavlović – Živković, Sergej Milinković-Savić, Grujić, Radonjić – Tadić – Mitrović, Vlahović. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs