Raširila se k’o šestar! Soraja jedva sakrila intimu ovom kožnom stvarčicom (FOTO)

od strane | mar 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Starleta Soraja Vučelić objavila je na svom Instagram profilu provokativnu fotografiju.

Soraja Vučelić je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj redovno objavljuje fotografije. Njeni pratioci imaju priliku da vide u kakvom luksuznom životu uživa, a veliku pažnju privlače i njene modne kombinacije.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ovaj put Soraja je pozirala raširenih nogu u mrežastim čizmama i u haljini sa dubokim dekolteom koji je jedva prekrio bradavice, a međunožje je sakrila tašnom.

„Prelepa“, „Seksi“, „Super izgledaš“, „Sve umeš da izneseš“ – bili su samo neki od komentara koji su se ređali ispod starletine objave.

sledeća vest

TV

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs