Psi tragači uleteli u dvorište Dankinog ubice! Evo šta se trenutno dešava u selu Luka (FOTO/VIDEO)

od strane | apr 4, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Otac Srđana Jankovića, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić, odveo je žandarmeriju u blizini sela Luka gde se sumnja da je bačeno telo.

Ubrzo su stigli i psi tragači, kako bi pomogli u pronalasku tela Danke Ilić.

Mesto je nenaseljeno, a veliki broj pripadnika žandarmerije je na terenu.

Tom prilikom dvorište ubice je prekopano kako bi se utvrdilo da li se tu nalazi telo nastradale Danke.

Podsetimo,za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot!

Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili malu Danku. Najpre su je automobilom udarili, a onda je jedan od njih izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete koje je ležalo na putu i plakalo.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

Dačić: Na beogradskim izborima zajedno sa SNS

Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da je Gradski odbor SPS u Beogradu danas jednoglasno doneo odluku o zajedničkom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na beogradskim izborima.

Izbori 2024

Orlić: Đilas sa svojim uposlenicima bezočno laže!

Žuti tajkun Đilas pokazao je danas zašto se tačno bivši režim, poput muva bez glave, sveo na obično mahnitanje, koprcanje u sopstvenim lažima, krađe toalet-papira u Skupštini i druge nervne slomove: zato što ih u delovanju „strateški“ vodi – Đilasova lična unezverenost.

Opširnije

Izvor: Informer.rs