PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON OPERACIJE! Pevač leži u krevetu, a ona se potrudila da mu olakša oporavak

od strane | mar 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevač Darko Lazić podvrgao se hiruškoj intervenciji zatezanja viška kože i sada se uspešno oporavlja. 

Zbog težine zahvata, Darko u narednom periodu mora strogo da miruje, a njegova supruga Katarina se veoma dobro brine o njemu, što je i dokazala objavom na svom Instagram profilu.

Prntscreen Pink

Darko Lazić

Naime, ona je uslikala Darka kako leži, a ona se potrudila i donela mu ručak u krevet.

– Kaži mi da te žena obožava bez da mi kažeš da te žena obožava – poručila je Katarina i ujedno pokazala kako pevač izgleda nakon intervencije.

Instagram printscreen

Darko Lazić nakon operacije

Katarina se odmah nakon operacije oglasila i otkrila da je intervencija prošla u najboljem redu i da folker sada mora obavezno da miruje.

– Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu – rekla je Katarina za „Blic“ nakon operacije.

ATA Images

Darko i Katarina

Da podsetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

– Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti – rekao je nedavno Lazić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs