PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA GRAĐANIMA DANAS U 11 ČASOVA! Predstaviće svaku tačku u vezi sa planom implementacionog aneksa

od strane | mar 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti povodom razgovora u Ohridu.

Vučić će u obraćanju javnosti predviđenom za 11 časova predstaviti pojedinosti u vezi sa planom implementacionog aneksa o kojem je bilo reči u subotu tokom razgovora sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i posrednicima EU i SAD.

Vučić je u subotu uveče, posle razgovora u Ohridu koji su trajali više od 13 sati, rekao da ništa nije potpisano, ali da je napravljen plan i ”da će sutra predstaviti svaku tačku i objasniti šta je to sve što se zbivalo i što je pred nama”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama






Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs