Predsednik Vučić danas u poseti Sremskom okrugu!

od strane | mar 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

printscreen instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Sremski okrug.

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika republike, u 13.30 sati predviđena je poseta Donjem Tovarniku i razgovor sa predstavnicima lovačkog udruženja „Donji Tovarnik“, udruženjem žena „Sunčev cvet“ – Donji Tovarnik, kao i obilazak mini zoo vrta.

Navedeno je da je u 14.30 časova u Staroj Pazovi planiran obilazak proizvodnog pogona kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“.

Sledi poseta Inđiji u 15.10 časova i obilazak proizvodnog pogona kompanije „Plastik Gogić“.

Nešto kasnije u 16.25 sati u Rumi je predviđeno otvaranje novog objekta PU „Poletarac“, objekat „Kockica 2.“.

U 17.15 časova u Šidu predviđen je obilazak poljoprivrednog gazdinstva porodice Kosijer, a u 18.00 časova u Sremskoj Mitrovici obraćanje građanima.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama






Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs