PIKSI NEMA DOBRE VESTI O BAJČETIĆU: Razgovarali smo, ne predajem se…

od strane | mar 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Uspeo je selektor Dragan Stojković Piksi nedavno da pojača reprezentaciju Lazarom Samardžićem, možda i najvećim potencijalom našeg tima.

Pre nekoliko dana su španski mediji objavili da je Bajčetić ipak izabrao „crvenu furuju“ pre „orlova“, a dok čekamo zvaničnu odluku, Stojković je objasnio situaciju oko mladog igrača Liverpula.

Sve što se izdešavalo poslednjih nekoliko meseci došlo je prebrzo za klinca od 18 godina. On jeste talenat i dečko koji mnogo obećava. Znate celu istoriju, majka je Špankinja, otac je naš, Srđan Bajčetić. Obavio sam razgovor sa njim. Ono što je važno, mislim da on nije spreman u ovom momentu da igra ni za Španiju ni za Srbiju. Prebrzo je sve ovo došlo na njegova leđa. Povredio se, šteta je što neće igrati. Nećemo se predati, ali nikog nećemo pritiskati. On će doneti odluku – rekao je selektor Srbije.

Starsportphoto

Dragan Stojković razgovarao sa Stefanom Bajčetićem

Bajčetić je rođen u Španiji, igrao je za tamošnju omladinsku reprezentaciju i spekulisalo se da će ovog marta debitovati za A selekciju Crvene furije ali je zbog povrede završio sezonu. Sa 18 godina drugi najmlađi Španac koji je postigao gol u Premijer ligi, posle Seska Fabregasa. Treći je najmlađi u istoriji Liverpula, iza dve legende Majkla Ovena i Rahima Sterlinga. Stefan igra na poziciji štopera, mada može da pokrije i mesto levog beka, dok je njegov otac Srđan igrao u veznom redu.

Čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom

Teško je očekivati da Stefana Bajčetića vidimo u dresu Srbije, posebno nakon poslednje izjave njegovog oca Srđana.

– Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa – rekao je nedavno Srđan Bajčetić, bivši defanzivac Vojvodine, Crvene zvezde, Selte i Brage, pre nekoliko nedelja.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs