OVAJ DETALJ ODAO JE LUNU I MARKA, VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA SE SAKRIJE! Pevačica se preselila, Miljković briše suze!?

od strane | mar 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na njihovom zajedničkom Jutjub kanalu osvanuo je video u kojem Marko pokazuje svoje kulinarske sposobnosti i sprema paprikaš, a na samom početku Miljković je zbunio sve fanove.

Moram da kažem da Luna ovog puta nije tu, preselila se, ja ovo spremam samo za sebe, kako ću da pojedem ceo paprikaš! Loli hoćeš ti da jedeš sa mnom – rekao je Marko koji je uzeo maramicu da „obriše suze“, pa je zabrinuo sve fanove, a onda je otkrio da se šali i da je pobednica rijalitija „Zadruga“ Luna Đogani sve vreme prisutna i da ona zapravo snima video.

printscreen

 

– Zar ste mislili da se stvarno preselila kao što dušmani pričaju, neće onda niđe – pričao je Marko nasmejan i raspoložen, a onda je usledio strastveni poljubac u nihovom porodičnom stanu na Bežanijskoj kosi.

Podsetimo, Luna i Marko svoju ljubav započeli su u najgledanijem rijalitiju „Zadruga“, a 2021. godine dobili su ćerku Miu.

printscreen

 

Popularni par ima armiju fanova i ljudi koji ih vole i prate svaki njihov korak, a njihov Jutjub kanal na kome pokazuju detalje iz svog života je jedan od najposećenijih. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs