Otkriveno zašto je Tom Kruz raskinuo sa fatalnom Ruskinjom: Ovo nije mogao da podnese!

od strane | mar 29, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Vest da je holivudski zavodnik raskinuo vezu s Ruskinjom Elsinom Kajrovom pokrenula je mnoga pitanja.

Glumac Tom Kruz i 25 godina mlađa Ruskinja Elsina Kajrova raskinuli su ljubavnu vezu posle nekoliko meseci zabavljanja, a sada je isplivao i pravi razlog zbog kojeg je holivudski zavodnik odlučio da „šutne“ ovu zanosnu lepoticu.

Kako prenose strani mediji, Kruz je navodno raskinuo s Elsinom kako bi izbegao potencijalne probleme s njenim bivšim suprugom, ruskim oligarhom Dmitrijem Cvetkovim. Nakon što je saznao da njegova bivša supruga ljubi holivudskog glumca, Dmitrij je u intervjuu za „Daily Mail“ izneo detalje njihovog braka.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Njihov razvod dospeo je na naslovne strane nakon što je Elsina optužena za skrivanje imovine od svog bivšeg supruga, uključujući svoju kolekciju torbica od milion funti. Bogati Rus je savetovao Kruza da „drži oči širom otvorene, a novčanik na sigurnom“.

Prema navodima medija, Kruz se zbog toga jako zabrinuo.

On trenutno snima, a ne može da se skoncentriše na film ako njen bivši suprug svaki put kada ga glumac spomene u medijima izgovori svašta. Jednostavno, nisu hteli da imaju nikakvog posla s njenim bivšim suprugom koji svakih nekoliko nedelja smišlja nešto ružno šta će da kaže – rekao je neimenovani izvor za Page Six.

Foto: Profimedia

 

Svojevremeno je Elsinin bivši suprug Kruza nazvao svojim omiljenim glumcem i otkrio da je film „Širom zatvorenih očiju“ pogledao čak 30 puta. Ruski bogataš je izjavio da bi voleo da ga Kruz glumi u filmu koji će biti rađen po njegovom životu.

Rekao sam producentu da je jedini glumac koji me može glumiti Tom Kruz. Iste smo visine i težine i bila bi mi čast kad bi se to dogodilo. Nisam mogao da se setim nikoga boljeg da me glumi od Toma Kruza. Nadam se da ću ga jednog dana sresti kako bismo razgovarali o ovom projektu – rekao je Dmitrij.

sledeća vest

TV

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs