Otac selektora Nemačke izvršio samoubistvo! Radio za tajnu službu i hteo je to

od strane | feb 23, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Selektor Nemačke Julijan Nagelsman (36) otkrio je da je njegov otac izvršio samoubistvo!

U velikoj ispovesti za čuveni nemački „Špigl“, mladi nemački stručnjak otkrio je da je ostao bez oca pre 16 godina, o čemu nikada ranije nije pričao.

Nije bilo oproštajnog pisma niti je išta ukazivalo da će se to dogoditi, ali Nagelsman misli da ga je posao uništio.

– Ne smem mnogo toga da pričam, ali moj otac je radio za Federalnu obaveštajnu službu. Ne znam ni ja šta tačno, ali nije radio u administraciji. Često je govorio da mu je svega previše. U njegovom poslu nije bilo razmene osećanja. Savladao ga je. Nije ostavio samoubilačku poruku, nije bilo objašnjenja. Način na koji je sebi oduzeo život pokazao da je njegova odluka apsolutno jasna. To je bilo veoma loše za porodicu, ali mi je pomoglo da znam da je on zaista želeo da umre i da se nije radilo o vapaju za pomoć ili o signalu. Mislim da moram da poštujem takvu odluku – rekao je Nagelsman.

Nemac dodaje i da dugo nije znao za koga mu otac radi, a i kada je saznao nije mu pričao detalje jer nije smeo.

– Kao mlađi svima sam pričao da je ono što sam oduvek i verovao da jeste, profesionalni vojnik. Čak je i moj deda verovao da mu je sin vojnik – dodao je Nagelsman.

sledeća vest

Vesti

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Opširnije

Izvor: Informer.rs