ONA JE IŠLA OD JEDNOG DO DRUGOG MUŠKARCA! Anđela udarila na Anu, otkrila šta joj je sve Zvezdan tajno ispričao

od strane | mar 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Glavna tema rijalitija proteklih dana jeste svakako zamršen odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, gde svakodnevno na površinu izlaze sva burna dešavanja iz njihove prošlosti.

Nova Zvezdanova devojka, Anđela Đuričić, neretko je i glavni uzrok svađa među bivšim ljubavnim parom. Ona je do sada izbegavala da komentariše Anu u bilo kom kontekstu, ali je ipak napravila iskorak i izjavila kako je Ćurčićeva za vreme veze sa Slavnićem menjala partnere, kao i da su njih dvoje živeli u slobodnoj zajednici. 

Antonio Ahel/Miloš Rafailović/Tamara Matić Drača

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić, Anđela Đuričić

– Nas dvoje smo navikli jedno na drugo, super nam je. Posle ova tri meseca smo skontali jedno drugo šta i kad i kako. Ja sam skontala kada treba da ga pustim i da popričam sa njim – rekla je Anđela, pa je komentarisala odnos Ane i Zvezdana:

Youtube printscreen

Anđela Đuričić

– Mnogo su to ozbiljne stvari, meni je drago ih vidim da ih rešavaju. Ja ne znam šta da kažem, čudne se stvari dešavaju. Ona je njega jurila, on je njoj bio životna ljubav, a njih dvoje su stalno išli u druge odnose. Naime, ona je išla od jednog do drugog, on lepo kaže da ju je varao. Verujem i njoj i njemu. On je meni rekao da je fizički kontakt kod njih bio obostran. Bilo je tu svega, po Zvezdanovim pričama. Znam da su oboje kockari, ona je išla sa njim u početku da bi ga kontrolisala, a onda je počela malo po malo i zaigrala se, tako je bar meni rekao. Ona njega definitivno voli i to je neosporno, voleće ga zauvek – reka je Anđela.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs