Oglasila se Ana Bekuta povodom nestanka Danke Ilić: Pevačica poslala jasnu poruku

od strane | apr 1, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Brojne poznate ličnosti danima kače objave na svojim društvenim mrežama koje se tiču male Danke Ilić (2), koja je nestala pre sedam dana.

Nakon vesti da je Danka Ilić (2) nestala, cela Srbija, ali i Region se podigao na noge. Tako su i brojne poznate ličnosti delile fotografiju devojčice.

Posle video snimka, na kojem je navodno Danka u Beču, oglasila se Ana Bekuta i uputila apel ljudima koji tamo žive.

Foto: Foto: Printscreen, Shutterstock, Društvene mreže

 

Bekuta je na svom Instagram profilu podelila fotografiju male devojčice, uz tekst da se mole svi Srbi u Beču da prijave policiji ako vide malu Danku Ilić.

Inače i interpol je raspisao žutu potragu za nestala lica na kojoj se nalazi slika male Danke i podaci o njoj po kojima bi neko mogao da je prepozna. U pitanju su ušna resa i mladež tamne boje nepravilnog oblika na levoj nadlaktici.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

Skupština Srbije: Pauza u radu Kolegijuma do 15.30 časova!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odredila je pauzu u radu današnjeg Kolegijuma, na kojem učestvuju šefovi poslaničkih grupa u parlamentu, a o kojem se razgovara o primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Nastavak Kolegijuma zakazan je za 15.30.

Izbori 2024

Blažić: Kurs nove Vlade se neće menjati, imaćemo politiku kontinuiteta!

Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost izjavio je danas da se kurs nove Vlade neće menjati, već da će se nastaviti politika kontinuiteta koja je vođena u ranijem periodu, kako ekonomskog prosperiteta i unutrašnje politike, tako i spoljne politike pre svega očuvanja Kosova i Metohije i jačanja kapaciteta Srbije na spoljnopolitičkom planu.

Opširnije

Izvor: Informer.rs