NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 25. marta, a jedan znak treba da igra IGRE na SREĆU

od strane | mar 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Mlad Mesec 21. marta u Ovnu donosi nam priliku za nove početke. Tako da ukoliko treba da donesete odluku o finansijskim transakcijama, najbolje je da sačekate taj datum.

Mars, nakon sedam meseci izlazi iz Bliznaca i ulazi u Raka, pa dolazi do velike promene i pomeranje fokusa ka porodičnim vrednostima.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 25. marata, to su znakovi među kojima su Bliznaci, Ovnovi, Ribe i Bikovi.

Freepick

Novčani horoskop

BLIZANCI

Nakon sedam meseci dolazi bolji period za vas. Marsov ulazak u drugo polje ukazuje na poboljšanje finansijske situacije i konačnu priliku za veću zaradu. Nije isključeno da ćete dobiti priliku za bolje plaćen posao.

OVAN

Venera u Biku popravlja vaše finansijsko stanje. U narednom periodu ćete dobiti vredan poklon i ulagati novac u modne detalje. Imate šansu da ostvarite novo poslovno partnerstvo koje može da vam donese zaradu.

RIBE

Planete u Ovnu donose vam dodatnu zaradu. Nećete morati da brinete o parama i imaćete veće troškove, ali ćete taj novac lako nadoknaditi.

BIK

Venera u vašem znaku popravlja vam finansijsko stanje. Merkur u Ovnu donosi vam dodatnu zaradu posredstvom nekog posla. Imaćete dodatni izvor zarade, ali isto tako ne mora da bude legalan.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs