Nosite se svi, nesposobni ste! Glasači opozicije imaju jasnu poruku za Đilasa i „Srbiju protiv nasilja“! (VIDEO)

od strane | apr 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Novinarka Ljiljana Smajlović veruje da će dobar broj glasača „Srbije protiv nasilja“ okrenuti leđa Draganu Đilasu i njegovim pajtosima.

Gostujući na televiziji Euronjuz, Ljiljana Smajlović je analizirala siituaciju u glasačkom telu. Ona veruje da dobar deo građana, koji je u decembru prošle godine glasao za „Srbiju protiv nasilja“, sada neće glasati za tu opciju.

– Slažem se ja sa ovim što svi ističu da neće niko da glasa za SNS od onih koji su ranije glasali za „Srbiju protiv nasilja“, ali će neko od opozicionih birača da kaže „ma, da se nosite svi…neću više da izlazim nikome, nesposobni ste, sve ste upropastili, trčali ste na Stari dvor, trčali ste u austrijski parlament i govorili da je to vaš parlament“ – rekla je Ljiljana Smajlović i dodala:

To je sve grozno bilo! Ja mislim da su oni sami sebi naškodili i sada pokušavaju to da kompenzuju time da kažu ‘vidi što su grozni, neće da nam ispune onu našu preporuku’! – poručila je novinarka.

GLASAČI OPOZICIJE NA DOBROM PUTU DA PORUČE OPOZICIJI: „NOSITE SE SVI, NESPOSOBNI STE!“

Ljiljana Smajlović:

„Slažem se ja sa ovim što svi ističu da neće niko da glasa za SNS od onih koji su ranije glasali za „Srbiju protiv nasilja“, ali će neko od opozicionih birača da kaže ‘ma,… pic.twitter.com/SQUcej8jHw

— Detektor laži (@LaziDetektor) April 14, 2024

Opširnije

Izvor: Informer.rs