Napadnut aktivista SNS-a! Oglasili se iz gradskog odbora: Posledica kampanje u tajkunskim medijima (VIDEO)

od strane | apr 5, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Danas je u centru Novog Sada jedan mladić uz salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji, nasrtao na aktivistu Srpske napredne stranke, koji je mirno stajao pored stranačkog štanda i delio stranački materijal prolaznicima.

Jezive pretnje koje je naš aktivista doživeo naočigled prolaznika u sred dana, posledica su kampanje koja se vodi u tajkunskim medijima i na društvenim mrežama, a kojom se poziva na linč svega što ima veze sa Srpskom naprednom strankom.

Zabrinjavajuće je to što opozicija i Đilasovi i Šolakovi tabloidi svakodnevno pozivaju na nasilno rušenje državnih institucija i na linč predsednika Aleksandra Vučića, i svih nas koji podržavamo njegovu politiku.

Mržnja proizvodi mržnju i nasilje, i to je danas pokazao ovaj nasilnik u centru Novog Sada. Najoštrije osuđujemo nasilje i ovako sramno ponašanje, a posebno one okupljene pod sloganom ,,Srbija protiv nasilja” koji svakim danom pokazuju da su baš oni reprezenti nasilja, i šalju poruke da se pesnicama i psovkama obračunava sa Srpskom naprednom strankom.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs