Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! Pogledajte skandalozno ponašanje Srbije protiv nasilja (VIDEO)

od strane | apr 11, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Opozicija se krije pod sloganom „Srbija protiv nasilja“, ali ne uspeva da prevari građane Srbije, jer retrospektiva delovanja opozicije i njenih pristalica okupljene oko navodne borbe protiv nasilja poslednjih meseci pokazala je upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje!

Nedavno su zabeleženi i fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a koje su obavljale legitimne stranačke aktivnosti, a to je čist dokaz da je nasilje jedina politika i metod koji opozicija poznaje i to ironično okupljena pod nazivom liste ‘Srbija protiv nasilja’! 

Neprimereno delovanje srpske opozicije je viđeno i u  Narodnoj Skupštini, a pored vređanja, lupanja, psovanja i skandaloznih izjava na račun u tom trenutku predsedavajućeg profesora Stojana Radenovića, predstavnici opozicije ostaće zapamćeni kao poslanici koji su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine! 

Sada se čitava ta agresija opet preselila na ulicu, te pristalice i aktivisti „Srbije protiv nasilja“ upadaju u info štandove SNS-a i napadaju, vređaju i udaraju aktiviste SNS-a koji mirno stoje na ulici i obavljaju svoje aktivnosti.  

Upravo jedan takav sraman primer je na video-snimku ispod. 

Žena srednjih godina prišla je štandu SNS-a i uputila niz uvreda aktivistkinji Srpske napredne stranke.

Uz uvrede „majmunko jedna, ova matora prangija, baba od 100 godina, znači nabila u gu***u dvesta godina, SNS fu**a“, žena koja očigledno prati model tajkunske liste „Srbija protiv nasilja“ nasrnula je na aktiviste i pretila im, gurala ih i sve vreme vikala, a na kraju besramno pokazala srednji prst! 

Eto, to je ta borba protiv nasilja! 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs