MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA DAN NAKON VAŽNOG GOVORA I SEĆANJA NA ŽRTVE BOMBARDOVANJA!

od strane | mar 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na zločine koje je počinio NATO tokom agresije na našu zemlju 1999. godine i poslao kratku i jasnu poruku građanima.

Predsednik je na Instagram nalogu „avucic“ objavio snimak sa jučerašnjeg skupa posvećenog sećanju na žrtve NATO bombardovanja i poručio da je sloga osnov svega.

– Da se jedinstveno borimo za našu Srbiju – napisao je predsednik.

Podsećamo, u Somboru je juče održan dan sećanja na sve stradale 1999. godine u stravičnom napadu na SR Jugoslaviju. Hiljade građana okupile su se tim povodom, a prisustvovao je i državni vrh Srbije i Srpske.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs