Melina upala Harisu u kuću! Drama na Senjaku, pevač pozvao policiju!

od strane | apr 1, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Melina Džinović je, kako pišu mediji, navodno večeras Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Bivši supružnici, Melina i Haris Džinović, iznenadili su javnost kada su nedavno obelodanili da se razvode.

Iako je njihov razvod naizgled protekao mirno, večeras je navodno Melina upala Harisu u kuću, zbog čega je pevač pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma.

Foto: Foto: Novak Đurović

 

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je, kako pišu mediji, Melina izjavila da je Haris maltretira.

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Estrada

Melina Džinović je, kako pišu mediji, navodno večeras Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

Skupština Srbije: Pauza u radu Kolegijuma do 15.30 časova!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odredila je pauzu u radu današnjeg Kolegijuma, na kojem učestvuju šefovi poslaničkih grupa u parlamentu, a o kojem se razgovara o primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Nastavak Kolegijuma zakazan je za 15.30.

Izbori 2024

Blažić: Kurs nove Vlade se neće menjati, imaćemo politiku kontinuiteta!

Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost izjavio je danas da se kurs nove Vlade neće menjati, već da će se nastaviti politika kontinuiteta koja je vođena u ranijem periodu, kako ekonomskog prosperiteta i unutrašnje politike, tako i spoljne politike pre svega očuvanja Kosova i Metohije i jačanja kapaciteta Srbije na spoljnopolitičkom planu.

Opširnije

Izvor: Informer.rs