MARIJA KULIĆ ŽESTOKO IZVREĐALA MILJANU ZBOG ZOLE! Glupačo, imaš seks u majici sa mojim likom!

od strane | mar 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Di-džej iz Dervente ucenio je Nišlijku da će voditi ljubav sa njom samo ako obuče majicu sa Marijinim likom. Miljana je oberučke prihvatila njegov predlog, a Marija je zbog Zoline ideje bila van sebe.

Izvređala ćerku
Miljana, ti si ćerka koju niko ne bi poželeo! Trpiš poniženja od smrdljivog Zole!
Marija Kulić

Miljana, ti si ćerka koju niko ne bi poželeo! J*beš se sa mojom slikom? Beži, pačavro. Dno dna. Ti nisi ćerka, ti si ološ za kojim čovek ne treba da se okrene u životu. Sramoto za ženski rod. Zapamti ovo – majka kad te otpiše, tad te je ceo svet otpisao! Nemaš nikog više u životu – vikala je Marija na Miljanu, a potom optužila Zolu da smrdi:

printscreen

 

Trpiš poniženje od smrdljivog Zole. Čovek ne zna da se okupa! Je l’ te nije sramota da radiš one stvari, a da mi posle pričaš kako on smrdi? Glupačo, on će bolje da prođe u životu od tebe, jer nemaš svoje ja. A to je najgore za jednu ženu. Govedo jedno glupo, šta si sebi dozvolila? Svima si dokazala da si pačavra. On te iskorišćava, a ti to ne vidiš. Ti si mu karta za bolji plasman u rijalitiju. Ne voli te, shvati to. Da, srećan je kada nisi sa Bebicom, ali nema emocije prema tebi, utuvi više to sebi u glavu – urlala je Marija, dok ju je Miljana pomno slušala i sve vreme ćutala.

printscreen

 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs