Kao nekada Eskobar! Brazilac će kaznu služiti u luksuznom zatvoru!

od strane | feb 22, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Dani Alveš (40) osuđen je danas u Španiji na četiri i po godine zatvora zbog seksualnog napada na jednu devojku krajem 2022. godine. Od trenutka kada je objavljena presuda, javnost ne prestaje da se bavi tim slučajem i nove vesti pristižu iz sata u sat!

Kako prenosi španska „Marka“, Brazilac će ostati u zatvoru „Brains 2“ gde je i bio smešten od trenutka hapšenja u januaru prošle godine. Radi se o novoj kazneno-popravnoj ustanovi koja je otvorena 2007. kako bi se rešio problem sa prenatrpanošću u ostalim zatvorima u Kataloniji.

U njemu boravi oko 1500 osuđenika i nalazi se na 30 kilometara udaljenosti od centra grada. Navodi se da u okviru zatvorskog kompleksa postoji čak i bazen koji zatvorenici koriste u letnjem periodu, pa je zbog toga prozvan Hilton.

Foto: EPA Images

 

Prema tvrdnjama istog izvora Alveš će bitu cimer sa čovekom po imenu Kutinjo, ali nije u pitanju bivši fudbaler Barselone već nekadašnji telohranitelj Ronaldinja, koji je takođe osuđen za seksualni napad.

Foto: EPA Images

 

Podsećamo, iako mu je pretilo čak devet godina robije, nekadašnji fudbaler Barselone, Juventusa i Pariz Sen Žermena osuđen je na četiti i po godine, a u kaznu će biti uračunato i vreme koje je proveo u pritvoru. Pravni zastupnici bivšeg reprezentativca Brazila najavili su da će se žaliti na ovu odluku.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs