Izbor je jasan! Terzić: Dok je Srbija propadala, bivši lopovski režim pljačkao!

od strane | dec 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srbija 17-og decembra bira da li će nastaviti putem uspeha i daljeg, ekonomskog, vojnog i političkog osnaživanja pod vođstvom i liderstvom Aleksandra Vučića ili će se vratiti u tamnu prošlost, kada su predstavnici bivšeg lopovskog režima na čelu sa Đilasom, Aleksićem i Marinikom Tepić uništavali i pljačkali sve čega su se dotakli.

Ovo u svom saopštenju ističe Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

“Shodno tome izbor je jasan. Sa jedne strane imamo ozbiljnu i odgovornu politiku koja je omogućila ono što građani zaslužuju, posle decenija kriza i obnova, a to je pre svega bolji životni standard, veće plate i veće penzije, dok sa druge strane imamo poslušnike srbofobnih ambasada i dokazane lopuže koji žele da zaustave kapitalne projekte od važnosti za napredak srpske države.

U borbi za još snažniju Srbiju neće nas sprečiti i neće nas zaustaviti osvedočeni nasilnici i sudski overeni lažovi i lopuže poput Miroslava Aleksića, koji je sa svojim tastom preko porodične NVO opljačkao budžet opštine Trstenik i sebi obezbedio da bude najplaćeniji predsednik opštine u Srbiji. Sve to po uzoru na njegovog šefa Dragana Đilasa koji se besomučno bogatio na muci i nesreći naroda. Dok je Srbija propadala oni su krali narodne pare, punili svoje džepove i tajne račune širom sveta. Zarad istine, važno je da građani znaju kakvi lopovi pretenduju da preuzmU vlast i da se svi njihovi zahtevi svode na to da Šolak dobije nacionalnu frekfenciju, kako bi oni nastavili da se bogate na grbači naroda.

To su isti oni koji su besramno po scenariju koji im je napisan u stranim ambasadama, čije pragove tokom predizborne kampanje obijaju Miroslav Aleksić i Radomir Lazović, iskoristili strašnu tragediju koja se desila u Ribnikaru, kako bi uz podršku njihovog glavnog ideologa Milovana Brkića sproveli uličnu revoluciju i nasilnim putem uz svesrdnu podršku stranaca došli na vlast. Naravno, drugačije ne mogu, pošto građani Srbije očima ne mogu da ih gledaju zbog svih nedela koje su sproveli dok su upravljali Srbijom. Saučešće porodicama stradale dece uputili nisu, ali je Milovan Brkić rekao sve što oni misle, a svodi se na to kako ukloniti i fizički i iz političkog života Aleksandra Vučića.

Srbija ne želi nikakve avanture, obojene revolucije putem kojih bi se ovi lopovi vratili na vlast, jer bi državu zajedno sa lažnim desničarima uništili brzinom munje, priznali nezavisnost lažne države, proglasili nas genocidnim narodom, uveli u NATO i doneli odluku o uvođenju sankcija RF. Nasilje na ulicama, paljenje institucija i novi 5. oktobar uz pomoć hrvatskih vijećnika, Alijinih snajperista koju su imali tokom protesta protiv Srbije mogu samo da sanjaju, jer Srbija neće i ne sme da stane“, piše u Terzićevom saopštenju.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs