Ivanišević prokomentarisao Novakovog novog trenera!

od strane | apr 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Sada već bivši trener Novak Đokovića, Goran Ivanišević pričao je o čoveku s kojim je sarađivao skoro pet godina, a prokomentarisao i njegovu odluku o stručnom štabu u Monte Karlu.

Odmah nakon američke turneje Novak Đoković i Goran Ivanišević su prekinuli saradnju koja je trajala od juna 2019. godine.

Najbolji teniser svih vremena je sa Hrvatom na strateškoj poziciji je osvojio čak devet grend slem titula, ipak došlo je do zasićenja.

Foto: profimedia

 

Pred Noletom je sada Monte Karlo koji startuje 7. aprila, a tamo je s njim otputovao nekadašnji kolega iz reprezentacije, a posle i selektor,  Nenad Zimonjić.

Spitski teniski stručnjak je ocenio da je ova odluka pravilna i da je najbitnije što jako dobro poznaje Đokovića.

–  Sa njim je sada perfektna osoba – Nenad Zimonjić. On je moj veliki prijatelj, mnogo toga smo prošli, volim ga. Veliki teniski znalac, ali što je najvažnije – poznaje Novaka – rekao je Ivanišević za Sport Klub.

Nakon toga je priznao da se čuo sa Zimonjićem i da mu je pružio apsolutnu podršku.

– Ne treba mu neko sa kim treba da se upoznaje. Balkanac može svakoga trenirati, a Balkanca samo osoba sa ovih prostora. Čuo sam se sa Zikijem, pričali smo i mislim da je idealan izbor. Neće on Novaka naučiti nešto novo, ali će imati drugačiji pristup, osveženje… Perfektno –  podvukao je Hrvat. 

sledeća vest

TV

Live TV

Mogući su novi teroristički napadi u Rusiji! Ušli smo u novu fazu sukoba u Ukrajini! (VIDEO)

Federalna služba bezbednosti Rusije sprečila je šverc eksploziva koji je iz Ukrajine, preko zemalja Evropske unije, trebalo da stigne u Rusiju, sakriven u pravoslavnim ikonama i crkvenim predmetima. Zaplenjeno je 27 improvizovanih eksplozivnih naprava, 70 kilograma plastičnog eksploziva i 91 električni detonator, a eksploziv se kretao na realiciji Ukrajina – Rumunija – Mađarska – Slovačka – Poljska – Litvanija – Letonija – Rusija. Krajnje odredište trebalo je da bude Moskva, a krijumčarenje je sprečeno u Pskovskoj oblasti, na granici sa Estonijom i Letonijom. Uhapšen je jedan osumnjičeni. Da li je ovom zaplenom sprečen još jedan teroristički napad u ruskoj prestonici, posle napda u „Krokus siti holu“? Na ovu temu je, u emisiji „Info jutro“ na Informer TV, govorila Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs