„Iskoristili i smrt Navaljnog za napad na Vučića!“ Smajlović o opoziciji! (VIDEO)

od strane | feb 17, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Ljiljana Smajlović je gostujući na TV Prva govorila o tekstovima N1 i Nove S koji su merili tajming Vučiću kada je i da li je ustao i aplaudirao supruzi Navaljnog u Minhenu.

– Ukaže im se prilika da napadnu predsednika za nešto, a pošto je već stav opozicije da on sluša naloge Putina, da je njegova marioneta, onda oni probaju to da iskoriste. Znate onu maksimu, ‘ne dopusti da kriza prođe a da je ti ne iskoristiš’, a kod njih je ‘ne dozvoli da se nešto desi, nije važno da li je smrt, pa da vidiš kako da Vučića u negativno svetlo staviš’! – izjavila je Smajlović.

OPOZICIJA I SMRT NAVALJNOG ISKORISTILA ZA NAPAD NA VUČIĆA!

Ljiljana Smajlović o tekstovima N1 i Nove S koji su merili tajming Vučiću kada je i da li je ustao i aplaudirao supruzi Navaljnog u Minhenu:

„Ukaže im se prilika da napadnu predsednika za nešto, a pošto je već stav… pic.twitter.com/NeqzFapLHt

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 17, 2024

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz Minhena prokomentarisao i smrt Alekseja Navaljnog koja je uzdrmala ceo svet, i izazvala burne rekacije Zapada.

– Što se Rusije tiče to uvek čujete, to je ključna tema. Suviše smo mi mali, imamo naše muke. Posle Navaljnog, to je užasno teška situacija, tragedija i loša vest za ceo svet. Užasno je kad čujete da je neko preminuo, da li iz ovog ili onog razloga. Loša vest koja doprinosi još težoj atmosferi. Mi smo i suviše mali. Niko ne želi da vidi da mi imamo drugačiji stav – kazao je predsenik.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs