Identifikovan napadač sa Autokomande! Poznato ko je pucao na policajca, očekuje se brzo hapšenje!

od strane | jul 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Osumnjičeni koji je juče u popodnevnim časovima u jednom restoranu na Autokomandi u Beogradu ispalio tri hica u suspendovanog policajca B. T. (26), identifikovan je i potraga za njim je u toku.

Reč je o S. B. (28).

Očekuje se da će napadač brzo biti uhapšen – otkriva izvor Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, kamere u restoranu su snimile napadača i u toku je pregledanje video snimaka.

Svedoci su ispričali da su napadač i upucani policajac sedeli za istim stolom i da je među njima izbila svađa. Navodno, rasprava je bila toliko žustra da su se ostali gosti sklonili iz tog dela restorana.

Pucač je potom ustao od stola, otišao do svog automobila i iz njega uzeo fantomku i oružje, stavio kapu na glavu, prišao B. T. i ispalio mu jedan hitac u ruku i dva u stomak – otkriva sagovornik.

Prema njegovim rečima, napadač je potom peške pobegao sa mesta zločina a njegov automobil ostao je parkiran u blizini.

Svedoci su ispričali da osumnjičeni ima tetovažu na levoj ruci i da su ga po njoj i prepoznali kada se vratio.

Policajci su juče i svedocima pokazali fotografiju osumnjičenog mladića i neki od njih su sa velikom sigurnošću potvrdili da je reč o čoveku koji je potom identifikovan kao S. B. – dodaje sagovornik.

Podsetimo, žrva napada je policajac koji je navodno suspendovan zbog sumnjivih kontakata sa ljudima iz kriminalnog miljea, kao i zbog toga što je kod njega ranije pronađena manja količina droge.

Uviđaj na mestu zločina juče su vršili pripadnici MUP i Tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako saznajemo, prikupljeni su brojni dokazi koji su već predmet veštačenja.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs