Haos u „Eliti“, teške reči su pale! Ivan napao Žanu: „Ona nema kućno vaspitanje, ne zna šporet da uključi“

od strane | mar 30, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Ukućani su danas birali najmrzovoljnijeg učesnika u „Eliti“.

Tokom zadatka došlo do go haosa. Naime, Ivan Marinković je „nagazio“ Žanu, nije štedeo na rečima.

– Žana je žena koja nema kućno vaspitanje. Neke stvari nije ponela iz kuće. Žena od četrdeset godina ne zna šporet da uključi. Ima frustracije kad je roditeljstvo u pitanju, jer ona nikada izgleda ni ručak nije skuvala. Druži se ovde sa Milenom, koja je totalna suprotnost njoj, jer Milena žena ume da spremi sve, vidi se kako je vaspitana i odgojena – kazao je Ivan.

– Mogu da te naučim kako se previja, menjaju pelenice, kuva i ostalo, kada je reč o roditeljstvu, ti Ivane otac nikad nisi bio – dodala je Žana.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ova Žana govori da napolju trenira, a ja je nikada nisam video da je jednu vežbu uradila – istakao je Ivan.

– Ovde ima mnogo onih koji ne brinu o higijeni i to je tako. Smeće se taloži, a neke briga za to. Ima ovde žena koje drže predavanja o ponašanju, a izgledaju kao jeftine prodavačice ljubavi. Mi ovde imamo žene koje tako izgledaju. U Holandiji se zna kako izledaju. Ja takvim ženama moram da držim predavanje o ponašanju jer se ne kupaju kad treba. Zamislite kakve su im navike napolju, kad ovde jedu samo nudle, po ceo dan? To su životne navike koje su doneli ovde iz kuće. Ne znam gde ste našli broj milionera ovde, koji imaju spremačice napolju, sve drugi rade za njih to, a sede u rijalitiju – rekla je Jelena.

– Ti služiš za čišćenje – dodala je Žana.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs