(FOTO) Lepši od sestara?! Sin Adriane Lime očarao svet! Kakav preslatki klinja nebesko plavih očiju

od strane | sep 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sin Adriane Lime dobio ime po nestvarnoj boji očiju

Adriana Lima nije uspela da se vrati u formu ni godinu dana posle porođaja, a izgleda da se i ne trudi previše. Uživa u penziji, zvanično više nije manekenka i ne mora baš uvek savršeno da izgleda. Sada joj je važnija uloga majke.

Iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, a producentu Andreu Lemeru prošlog 5. septembra rodila je sina kome su dali ime Sijan, po nazivu za zelenkastoplavu nijansu. Dečak ima baš takve oči, pa je s razlogom dobio ime.

Foto: printscreen instagram

 

Za razliku od devojčica, Sijana nema ni u javnosti, ni na maminim društvenim mrežama, verovatno zato što je još mali. Videli smo ga samo prošle jeseni tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, sa ocem.

No, Adrianina bliska prijateljica Ana Antić, ćerka našeg proslavljenog fudbalskog stručnjaka, otkrila je koliko je Sijan porastao. Povod je bio rođendan brazilske lepotice. Ovog juna proslavila je četrdeset drugi.

– Srećan rođendan mojoj najboljoj drugarici. Želim da ti zahvalim na svoj podršci, mudrim rečima, velikodušnosti i ljubavi. Ti si definicija pravog prijatelja, neverovatna majka i istinski skromna osoba – napisala je uz nekoliko zajedničkih fotografija. Na jednoj drži Adrianinog sina koji je tada imao deset meseci.

Foto: printscreen instagram

 

Ana je uspešna stilistkinja i često sarađuje sa poznatim damama, a sa nekima je, kao što vidimo, postala i veoma bliska.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs