USVAJA DETE nakon što je dva puta zatrudnela uz pomoć VANTELESNE OPLODNJE! Ivana Korab progovorila o trećoj prinovi

od strane | feb 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Manekenka Ivana Korab je pre nešto više od godinu dana dobila sina Matea, a u decembru prošle godine je obelodanila da je ponovo u drugom stanju.

Ivana Korab (Foto: Ringier/Vladimir Živojinović) • Vladimir Živojinović / Ringier

Ivana sada otkriva da planira da, čim se porodi drugi put, otpočne proces usvajanja trećeg deteta, budući da ne želi da ide na još jednu vantelesnu oplodnju.

– Želim da pružim ljubav i porodicu detetu iz doma! Oduvek sam razmišljala o tome, a sada ću to i da ostvarim. Čim se porodim, krenuću u proceduru za usvajanje, jer ne bih volela da bude velika razlika u godinama između moje dece. Ljudi me često pitaju zašto ne rodim treće dete, ako već želim da imam veliku porodicu – počela je izlaganje Korabova.

Ivana Korab (Foto: Ringier/Vladimir Živojinović)

– Mislim da bi mi peta vantelesna oplodnja bila previše. Ne želim opet da prolazim kroz to. S druge strane, decu toliko volim da smatram da bi bilo plemenito da svu tu ljubav dam nekom detetu koje nije imalo sreće do sada. Moj suprug je znao da to želim i pre nego što smo počeli da se zabavljamo i podržava me – dodala je manekenka, a zatim se osvrnula na period kada je, kao 18-godišnjakinja, volontirala u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

– Mnogi mi govore da nisam svesna koliko je težak proces usvajanja, pa potom i navikavanje deteta na novi život. Ma, i da bude teško, nije mi problem. Teško je gledati nedužno dete koje živi u domu, a ničim nije zaslužilo da bude ostavljeno. Još tada mi se probudila želja da pomažem mališanima i da jednog dana usvojim dete.

Ivana Korab (Foto: Instagram/ivanakorab)

– Sećam se, dok sam tamo volontirala, rekla sam da ću ili biti dovoljno bogata da im pomognem ili dovoljno poznata da mogu da pozovem ljude da im pomognu. Nikad neću zaboraviti njihove iskrene osmehe. Više su oni mene usrećili nego ja njih. Ima mnogo divne dece koja su napuštena i zaista bih volela da im pomognem – istakla je Ivana.

– Planiram da osnujem fondaciju za stipendiranje dece iz doma, kako bi što više njih završilo školu i upisalo fakultet. Nadam se da ću to uskoro da ostvarim.

(Informer)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs