MINA VRBAŠKI DOBILA POSLOVNU PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Odmah se pohvalila i podelila LEPE VESTI, svi joj čestitaju! (FOTO)

od strane | feb 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivša rijaliti učesnica, Mina Vrbaški dobila je priliku da se oproba u voditeljskim vodama, a svoj novi poslovni započeće angažman na Hype TV-u, kao i njena koleginica, Dalila Dragojević.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram/minavrbaski) • Instagram

Ona se na društvenim mrežama odmah pohvalila i objavila lepe vesti, te su joj mnogi čestitali.

– Hype TV je dobio novo pojačanje. Od danas je u Hype timu i Mina Vrbaški. Želim joj u ime cele ekipe toplu dobrodošlicu – pružio je podršku vlasnik pomenute televizije svojim novim TV licima.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram/minavrbaski)

Podsetimo, Mina Vrbaški bila je zaposlena kao medicinska sestra pre ulaska u „Zadrugu 5“:

– Istina je. Nisam htela to još da se sazna da mi se nešto ne izmaleriše, Naravno da za sada ne radim ništa oko pacijenata jer nisam stručna. Na šalteru sam i asistiram sestrama ako nešto treba da im se doda, donese. Polako radim praksu, gledam kako šta funkcioniše, pa ćemo videti oko škole šta i kako. Moraću da položim razliku u predmetima, pa ću onda nastaviti sa praksom. Naravno, svesna sam ozbiljnosti i ove profesije i da nije za zezanje, ali sam spremna da učim i napredujem. Sviđa ime mi se ovaj posao i volela kao bih jednog dana da pomažem ljudima – rekla je tada Mina.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs