Folirant! Francuzu Jovanoviću stranci vršljali po sedištu stranke, a kobajagi mu smeta prisustvo ambasadora dijalogu vlasti i opoziciije!

od strane | apr 13, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Miloš Jovanović, lider koalicije NADA i član koalicioni partner Dragana Đilasa, nije se pojavio na sastanku u Skupštini Srbije o izbornim uslovima, ali zato optužuje predsednika Aleksandra Vučića da je „ponizio Srbiju“ jer su na sastanku ambasador SAD Kristofer Hil i šef delegacije EU Emanuel Žiofre!

Miloš Jovanović, Đilasov desničar, rekao je da  pozivanjem stranih ambasadora, i to, kako navodi, ambasadora zemalja čije su spoljne politike u direktnoj suprotnosti sa vitalnim nacionalnim interesima srpskog naroda i države Srbije, i njihovim uplitanjem u naše i samo naše unutrašnje probleme, politika Aleksandra Vučića još jednom je „unizila i osramotila Srbiju“.

Inače, ovo je rekao čovek kome su pre pola godine diplomate iz američke i britanske ambasade defilovale po sopstvenoj stranci i to mesec dana pred izbore!

STRANCI MU VRŠLJALI PO SEDIŠTU STRANKE A KOBAJAGI MU SMETA PRISUSTVO AMBASADORA NA DIJALOGU VLASTI I OPOZICIJE!

Miloš Jovanović – Đilasov desničar: „Pozivanjem stranih ambasadora, i to ambasadora zemalja čije su spoljne politike u direktnoj suprotnosti sa vitalnim nacionalnim… pic.twitter.com/y4NaOiT40g

— Detektor laži (@LaziDetektor) April 13, 2024

Pa sad ne znamo ko tačno unižava i sramoti Srbiju! 

Opširnije

Izvor: Informer.rs