Dodik zapretio Ćuti da će ga izbaciti iz Republike Srpske, zbog huškanja naroda! Dok lažni ekolog kao i obično mašta o hapšenju Srba (FOTO)

od strane | feb 18, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik „zapretio“ je lažnog ekologu i opozicionaru Aleksandru Jovanoviću Ćuti, da će da ga „izbaci“ zbog toga što huška narod po RS, prenosi tajkunski list „Danas“, a Ćuta kao i obično mašta da po Beogradu hapsi Srbe.

Naravno da su tajkunski mediji jedva dočekali da senzacionalno prenesu na svom portalu vest pod naslovom: „Dodik zapretio Ćuti da će ga izbaciti iz RS, ako bude opet došao, Jovanović mu odgovorio da će uskoro moći da se kreće samo u zatvorskom krugu u Zabeli“.

Foto: printscreen

 

Komentarišući ovu izjavu Milorada Dodika, Ćuta kaže za tajkunski „Danas“ da što se njega tiče, Dodiku je zagarantovana sloboda kretanja.

– Miloradu Dodiku poručujem da mu je što se mene tiče garantovana sloboda kretanja, za sad u dvorištu njegove vile na Dedinju od 3,5 miliona evra, a nakon promene vlasti u zatvorskom krugu u Zabeli – prokomentarisao je Aleksandar Jovanović Ćuta.

Tako da je i više nego jasno da je Ćuti jedini cilj maltretiranje i hapšenje ljudi i da pokušava sprovođenje nekakve diktature.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs