DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 15. MART! Ovnovi traže novu ljubav, Rakovi prehlađeni, a evo kome stiže novčani dobitak

od strane | mar 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

OVAN

LJUBAV: Aktivno ćete raditi na tome da nađete priliku za ljubav i izgleda da ćete u tome uspeti. POSAO: Moguć manji uspeh, ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za druženje i upoznavanje sa novim ljudima, a ostvarenje veze vam neće biti najbitnije. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Pixabay

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Možete sresti nekog zanimljivog ako izađete sa društvom. POSAO: Budite puni poštovanja prema nadređenima koji u ovom periodu preozbiljno shvataju svoj autoritet. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami možete se nadati napretku, jer ćete danas imati sreće u ljubavi. POSAO: Danas ćete biti puni energije i entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV

LJUBAV: Nova poznanstva, ali izgleda da se i pored toga ništa bitno neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Izvestan uspeh u vezi s administrativnim i logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pixabay

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će vam se neke prilike same nuditi, ali da vi nećete biti raspoloženi da budete u vezi. POSAO: Situacija na planu karijere će biti pomalo nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete u svom svetu, što vam neće pomoći da nađete stvarne prilike za ljubav, ali zato vašu maštu ništa neće sputavati. POSAO: Ovo je dan za završavanje započetog. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete nepristojni pred osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim ili logističkim problemima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Pixabay

STRELAC

Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan i ko će vas naterati da se više pozabavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguća manja finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete uživati u intimnoj atmosferi i porodičnom životu. Povoljan dan samo za one koji su već našli ljubav. POSAO: Uspeh za one koji rade u oblasti ekonomije. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno šarmantni, a imaćete prilike i da upoznate nekoga ko će vas privući. POSAO: Velikim zalaganjem ćete impresionirati nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Maštaćete o ljubavi ali ćete biti previše skloni osamljivanju da biste imali šansu da je doživite. POSAO: U povoljnom ste periodu za planiranje samostalnog posla. ZDRAVLJE: Upala grla.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs