DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. APRIL! Bikovi u planovima o zajedničkoj budućnosti, Lavove očekuje novčani dobitak!

od strane | apr 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bićete okrenuti prošlosti, zbog čega nećete imati novih prilika za ljubav, niti će vas to interesovati. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene na planu posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Razgovaraćete s partnerom o zajedničkoj budućnosti, što će dati veći značaj vašem odnosu. POSAO: Problemi u procesu rada, a možda ćete započeti novi posao. ZDRAVLJE: Povreda.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo elokventni, ali možda i previše sarkastični da biste privukli osobe koje vas ne znaju dobro. POSAO: Može se desiti neki kvar na sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Neko iz vaše prošlosti će se vratiti u vaš život. POSAO: Bićete vrlo nervozni i pomalo agresivni, što može dovesti do problema u odnosu sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV

LJUBAV: Moraćete da naučite da ponekad prepustite „pozornicu“ voljenoj osobi. Nije lako uvek biti u vašoj senci. POSAO: Možete ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Najbolje što danas možete očekivati je stabilnost ljubavnog odnosa. Neko iz prošlosti bi mogao da se vrati u vaš život. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

pexels.com

ljubav

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi neku vrstu uniforme, jer vas u ovom periodu privlače takve osobe. POSAO: Nesporazumi u privatnom ili porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete vrlo usmereni na odnose i imaćete volje da uložite napor koji je potreban kako biste ostvarili harmoniju. POSAO: Možete započeti neki samostalan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: I dalje se nalazite u fazi u kojoj je moguće da vam se dopadne neko s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Desiće se kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

JARAC

LJUBAV: Imate previše obaveza da biste našli vremena i energije za ljubav. Zato ne možete očekivati povoljan razvoj događaja. POSAO: Uspeh u visokostručnim delatnostima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni fantaziji, što inače nije slučaj. Zato biste mogli da gajite osećanja prema nekom s kim nemate šanse da budete. POSAO: Želite promenu i radite na tome. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RIBE

LJUBAV: Ovo nije dobar dan za ljubav, jer ćete se osećati emotivno ugroženo i moguće povređeno. POSAO: Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu ili sa kolegama. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs