DEJAN DRAGOJEVIĆ SAOPŠTIO NAJRADOSNIJE VESTI! Spreman za ulogu oca: Izabrao sam ime za bebu

od strane | mar 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nakon izlaska iz rijalitija i javnog raskida sa Aleksandrom Nikolić, pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija, Dejan Dragojević, odlučio je da se povuče iz javnosti i skandala i započne miran život sa svojom izabranicom Jovanom.

Kako je istakao Dragojević u najnovijem interjuu, želi da se ostvari u ulozi oca, a čak je sa svojom izabranicom smislio i imena za decu.

E-Stock

Dejan Dragojević

– Voleo bih da se budem u ulozi oca. Nije mi toliko bitna uloga mladoženje. Papir, kao papir. Ne daje ti nikakvu garanciju ni za šta. Dete je već druga stvar. Jovana je baš osoba za to. Mimo svega je, sa njom sam se vratio u normalnu vezu kakvu sam imao pre rijalitija – priča Dejan za  i dodaje:

Informer

Dejan Dragojević

– Pričali smo o deci. Imam ime za žensko dete, koje neću da kažem. Ime je iz poznate serije, gledao sam je pre 13 godina i tada sam rekao moja ćerka će se tako zvati. Ne postoji bolje i zvučnije ime. Ne bih bio strog tata, ali bih bio težak. I po prirodi sam takav. Sve to mora biti kako sam zamislio. Dete mora da me sluša – ističe Dragojević.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs